Oldal kiválasztása

Offering panoramic city and mountain views, Hilton Garden Inn Cusco is set in Cusco’s historic city centre, only 600 metres from Cusco’s main square. Guests can enjoy the on-site restaurant, as well as room service and a 24-hour convenience store on site. Free WiFi is provided throughout the property and free private parking is available on site.

Each room at this hotel features a view and natural lighting, and each room is fitted with a private bathroom with Neutrogena toiletries and a hairdryer, a flat-screen TV, air conditioning, an ironing kit, and a safety deposit box. Certain rooms feature a seating area and/or a terrace to the courtyard.

There is a 24-hour front desk and gift shop at the property.

La Merced Church is 700 metres away from Hilton Garden Inn Cusco. The nearest airport is Alejandro Velasco Astete International Airport, 5 km from the property.

Booking ár: 688.505 Ft

High Life Travel ár: 418.235 Ft

Aktuális ajánlatokért és a High Life Travel utazási kedvezmény csomag igényléséhez vedd fel velünk a kapcsolatot:

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek. A feltüntetett ár Forintban és Bruttóban értendő, azaz a hatályos Áfa mértékét tartalmazza. A feltüntetett ár a cikk írásakor érvényes USD-HUF árfolyamon került átszámításra és nem minősül ajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk!