Oldal kiválasztása

Sütkérezzen a világszínvonalú Grand Hyatt Rio de Janeiro sztároknak kijáró csillogásában

Boasting an outdoor pool and spa, Grand Hyatt Rio de Janeiro is strategically located in the heart of Barra da Tijuca, nested between the ocean, the lake and the mountains, just across the street from Reserva Beach. The hotel has a sauna and fitness centre with a Yoga Studio. Guests can enjoy a meal at one of the three restaurants. Free WiFi is available throughout the property and private parking is available on site.

Each room at this hotel is air conditioned and offers a furnished balcony. Rooms also offers a bathtub, so guests can relax after a busy day. For your comfort, you will also find bathroom amenities from Granado and a hairdryer.

There is a 24-hour front desk, a cash machine and shops at the property. Beach service is available and offers chairs, parasols and towels.

Guests can also enjoy several resort activities such as daily physical activities, caipirinha tasting, bike experience and welcome drinks at Cantô Restaurant, at a surcharge.

Jeunesse Arena is located nearby, whilst Cidade das Artes is 3.2 km. The nearest airport is Santos Dumont Airport, 26 km from Grand Hyatt Rio de Janeiro.

Booking ár: 1.680.225 Ft

High Life Travel ár: 1.299.463 Ft

Aktuális ajánlatokért és a High Life Travel utazási kedvezmény csomag igényléséhez vedd fel velünk a kapcsolatot:

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek. A feltüntetett ár Forintban és Bruttóban értendő, azaz a hatályos Áfa mértékét tartalmazza. A feltüntetett ár a cikk írásakor érvényes USD-HUF árfolyamon került átszámításra és nem minősül ajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk!