Oldal kiválasztása

A Budapest szívéből büszkén kiemelkedő Corinthia szálloda a budapesti vendégszeretet egyik legendás képviselője. Az 1800-as évek vége óta álló falakon belül elegánsan hódolnak a modern luxusnak, egyben a minden sarkon felbukkanó múlt iránt is tisztelegnek.

A szálloda ideális kiindulópont a közeli látnivalók felfedezéséhez, mint a Hősök tere, a Budavári Palota, vagy a termálfürdők közül a Széchenyi fürdő, amelyek könnyedén megközelíthetők. Egy városnézéssel töltött nap után a vendégeket a Corinthia meleg fogadtatása várja, ahol megmártózhatnak a modern kényelmet az eredeti kiegészítőkkel elegyítő, art déco emlékműben, a Royal Spa wellnessrészlegen, ezt követően pedig ellátogathatnak a számos étterem és bár egyikébe, mint a Cavia & Bull, az Uncensored és a Rickshaw. Mindezek tökéletes kikapcsolódást kínálnak, ha nem csak a szobáját szeretné élvezni, azonban a szállások mindegyike szintén minden luxussal felszerelt a felejthetetlen tartózkodás érdekében.

A közeli metróállomásról és villamosmegállókból könnyedén érhető el Budapest valamennyi látnivalója. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont autóval 15 percre van.

Booking ár: 545.965 Ft

High Life Travel ár: 401.685 Ft

A High Life Travel utazási kedvezmény csomag igénylésével kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot:

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek. A feltüntetett ár Forintban és Bruttóban értendő, azaz a hatályos Áfa mértékét tartalmazza. A feltüntetett ár a cikk írásakor érvényes USD-HUF árfolyamon került átszámításra és nem minősül ajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk!